« takaisin

Loukomiehen koulu podcast - Osa 9 Karla Nieminen

[fa icon="calendar'] 22.09.2016  |  Tuomo Loukomies  |  Podcast

 

 

Karla Nieminen shownotes
 

Karla on mielenkiintoinen hahmo. Hän on täynnä energiaa ja elämänilo huokuu Karlan ympärille. Karla on myös harvinainen yhdistelmä diplomi-insinööriä ja elämäntaito-genreä. Karlan yritys jäänmurtajat toimii ihmissuhdevalmennuksen alalla ja Karla on siis yrittäjä ja ihmissuhdevalmentaja.

Mitä sinä voit Karlalta oppia eli amerikaksi: What´s in it for me

Otetaan kolme koppia siitä, mitä sinä voit oppia kuuntelemalla Karlan ajatuksia:

1. Fake it ´till U make it

Tämä periaate pätee Karlan mukaan hyvin ihmissuhdetaitoihin. Jos koet epävarmuutta sosiaalisissa tilanteissa, niin kuvittele itsesi näyttelijäksi tai kaveriksesi, joka on sosiaalisesti sujuva ja ajattele esittäväsi häntä.

2. Ihminen tekee todellisuudessa päätöksensä tunteella

Myyjät ja markkinoijat ovat tienneet tämän aina. Ymmärrä sinäkin tämä. Ihminen tekee ylivoimaisesti suurimman osan päätöksistään tunteella ja tiedostamattaan. Jälkikäteen olemme hyviä perustelemaan järjellä päätöksiämme.

3. Verkostoitumisen avaimet:

  • Ota SoMe haltuun
  • Antaminen- ajattele ensin mitä voit antaa muille, älä sitä mitä voit itse saada
  • Ole aktiivinen aloitteentekijä
  • Ole aktiivinen yhteydenpidossa (älä kuitenkaan stalkkaa) Tee pieniä palveluksia, älä ahdistele.

Lisäksi jokainen voi ottaa oppia Karlan elämänasenteesta, joka on positiivinen ja sosiaalinen, vaikkei hän nuorempana kokenutkaan olevansa sellainen. Hän päätti muuttua ja muuttaa tapaansa suhtautua ihmisiin.

Karla kokee, että valmentaakseen ja osatakseen auttaa ihmisiä, pitää olla melko hyvä niissä asioissa, joita opettaa. Täydellinen ei kuitenkaan kenenkään tarvitse olla.

Karlalta on ilmestymässä keväällä kirja, hänellä on oma Jäänmurtajat- podcast Suplassa sekä suosittu Jäänmurtajat- blogi. Käy tsekkaamassa. Ensi viikkoon ja uusiin kujeisiin.

Tilaa myös pieni tervehdys minulta, joka saapuu joka keskiviikko. Saat sen jättämällä mailisi osoitteeseen www.loukomies.fi . Jos pidät jutuistani, jaa podcastia ja blogia eteenpäin ja vinkkaa kavereille! Olen nöyrästi kiitollinen pienestäkin avusta. Kasvatetaan oppimisesta kiinnostuneista oma heimomme! Moni on jo liittynyt. Kiitos teille.

 

Get_it_on_iTunes_Badge_FI_0209_kopio.png

IMG_0424-526158-edited.jpg
 

Tuomo Loukomies

PS. Jätä sähköpostiosoitteesi, jos haluat oppia nopeammin ja hyödyntää koko aivojesi potentiaalin.

Saat heti ymmärtävän lukemisen työkalun, jonka avulla opit nopeammin. Työkalu sisältään videon ja 4 käytännön ohjetta. Klikkaa TÄSTÄ.

Kyllä! Haluan tietää miten voisin oppia nopeammin ja työskennellä tehokkaammin.


Jaa kirjoitus sosiaalisessa mediassa