Loukomiehen koulu - podcast - Osa 2 - Jani Niipola

[fa icon="calendar'] 31.03.2016  |  Tuomo Loukomies  |  Podcast

Jani Niipola shownotes

Jani Niipola on kirjoittamisen, markkinoinnin ja tyylin monitoimimies. Tällä hetkellä hän johtaa kauppalehden markkinointisivuja tuottajan roolissa, mutta parhaiten hänet tunnetaan Vapaa tyyli, Pelisukupolvi sekä Duudsoni-kirjoistaan. Lisäksi Janilla on loistava Yhden miehen tyyli- niminen blogi. Janilla on vankka tausta vapaana toimittajana ja kirjoittajana. Historiaan mahtuu niin urheilutoimittajan kuin muotitoimittajankin rooleja.

Lue lisää

Mielen metataidot, nuo ajatustimpurin työkalut

[fa icon="calendar'] 20.03.2016  |  Tuomo Loukomies  |  Oppiminen

IMG_2116.jpg

Omien ajatusten ja tunteiden tunnistaminen on ajattelun taidoista ensimmäinen, alkeellisin ja helpoin omaksua, eikö? Asioiden tunnistaminen ei yleensä ole vaikeaa. Saatat tunnistaa arabian kielen, jos kuulet jonkun puhuvan sitä, mutta siitä on vielä melko pitkä matka siihen, että osaisit itse puhua arabiaa. Vaikka ajatusten tunnistamisen pitäisi teoriassa olla melko helppoa, julkista keskustelua seuraamalla vaikuttaa välillä siltä, että ihmiset eivät tunnista ja pohdi omaa ajatteluaan tai sitä mahdollisuutta, että omaan ajatteluun voisi vaikuttaa ja sitä voi myös muuttaa.

Lue lisää

Kuka on Tuomo Loukomies?

[fa icon="calendar'] 18.03.2016  |  Tuomo Loukomies  |  Oppiminen

IMG_2336.jpg

Olen muutosvalmentaja ja koulutukseltani erityisopettaja Tuomo Loukomies. Intohimoni on oppiminen. Jos tarkemmin sanotaan, niin varsinainen intohimoni on parempi oppiminen, joka jatkuu koko elämän ajan. Nykyään tiedetään, että oppiminen alkaa jo ennen kuin synnymme ja jatkuu kuolemaamme saakka. Aivomme on uskomaton elin, jonka kykyä oppia uutta ja muovautua uusien haasteiden edessä ei saa jättää käyttämättä.

Lue lisää

Loukomiehen koulu -podcast - Osa 1 - Tuomo Meretniemi

[fa icon="calendar'] 17.03.2016  |  Tuomo Loukomies  |  Podcast

Tuomo Meretniemi shownotes

Tuomo Meretniemi on Aurinkomatkojen entinen toimitusjohtaja, joka on lähtemässä perheensä kanssa kuuden vuoden maailmanympäripurjehdukselle. Tällä hetkellä hän suunnittelee purjehdusretkeä yhteistyökumppaniensa kanssa ja valmistautuu kovaan koitokseen. Meretniemen perheen veneeseen rakennetaan uuden ajan oppimiskeskus, jonka avulla perheen lapset tulevat hoitamaan koulunkäyntinsä kuuden vuoden matkan ajan. Hankkeeseen voit tutustua täällä.

 

Lue lisää