« takaisin

Loukomiehen koulu -podcast - Osa 1 - Tuomo Meretniemi

[fa icon="calendar'] 17.03.2016  |  Tuomo Loukomies  |  Podcast

Tuomo Meretniemi shownotes

Tuomo Meretniemi on Aurinkomatkojen entinen toimitusjohtaja, joka on lähtemässä perheensä kanssa kuuden vuoden maailmanympäripurjehdukselle. Tällä hetkellä hän suunnittelee purjehdusretkeä yhteistyökumppaniensa kanssa ja valmistautuu kovaan koitokseen. Meretniemen perheen veneeseen rakennetaan uuden ajan oppimiskeskus, jonka avulla perheen lapset tulevat hoitamaan koulunkäyntinsä kuuden vuoden matkan ajan. Hankkeeseen voit tutustua täällä.

 

IMG_20160310_110845-451544-edited.jpg

Get_it_on_iTunes_Badge_FI_0209_kopio.png

http://www.sailforgood.org/

Tuomo Meretniemi on ollut mukana kirjoittamassa johtamisopusta “Pelolla johtaminen on perseestä”, joka kuvaa tarinoiden kautta suomalaisen johtamiskulttuurin nurjaa puolta:

http://www.adlibris.com/fi/kirja/pelolla-johtaminen-on-perseesta-9789527043691

Keskustelimme Tuomon kanssa tietysti huikeasta seikkailusta, unelmista ja johtamisesta. Oppimista sivuttiin monessa kohdassa liittyen lasten koulunkäyntiin merellä, uuten teknologiaan ja ajatteluun sekä Tuomon omaan kasvutarinaan oppijana oppimisvaikeuksista huolimatta.

Aikaa meillä meni noin 50 minuuttia. Lisääkin olisi voinunt käyttää. Toivottavasti saat Tuomon ja minun jutustelusta irti hyviä fiiliksiä ja uusia näkökulmia. Ilmaan jäi ajatus palata ensi vuonna asiaan, kun Tuomo perheineen on ja matkalla jossain seitsemällä merellä. Loukomiehen koulu ylpeänä esittää: Tuomo Meretniemi.

PS. Jätä sähköpostiosoitteesi, jos haluat oppia nopeammin ja hyödyntää koko aivojesi potentiaalin.

Saat heti ymmärtävän lukemisen työkalun, jonka avulla opit nopeammin. Työkalu sisältään videon ja 4 käytännön ohjetta. Klikkaa TÄSTÄ.

Kyllä! Haluan tietää miten voisin oppia nopeammin ja työskennellä tehokkaammin.


Jaa kirjoitus sosiaalisessa mediassa