« takaisin

Loukomiehen koulu - podcast - Osa 2 - Jani Niipola

[fa icon="calendar'] 31.03.2016  |  Tuomo Loukomies  |  Podcast

Jani Niipola shownotes

Jani Niipola on kirjoittamisen, markkinoinnin ja tyylin monitoimimies. Tällä hetkellä hän johtaa kauppalehden markkinointisivuja tuottajan roolissa, mutta parhaiten hänet tunnetaan Vapaa tyyli, Pelisukupolvi sekä Duudsoni-kirjoistaan. Lisäksi Janilla on loistava Yhden miehen tyyli- niminen blogi. Janilla on vankka tausta vapaana toimittajana ja kirjoittajana. Historiaan mahtuu niin urheilutoimittajan kuin muotitoimittajankin rooleja.

Janin tekemisiin voit tutustua tästä:

Blogi

Duuni

Kirjat

Keskustelimme Janin kanssa rutiineista, oppimisesta, kirjoittamisesta, tyylistä ja growth mindset-ajattelusta. Mikä mahtaa olla Spezzatura? Kuuntele Janin asiantuntevat analyysit Stand up-komediasta sekä ulkomailla pitkään asuneen suomalaisen näkemykset suomalaisesta jämähtämisestä. Onko sitä?

Aikaa meillä meni 45 minuuttia, mikä tuntui taas liian lyhyeltä. Toivottavasti saat Janin ja minun jutustelusta irti hyviä fiiliksiä ja uusia näkökulmia. Loukomies podcast ylpeänä esittää: Jani Niipola.

Get_it_on_iTunes_Badge_FI_0209_kopio.png

IMG_20160128_105232_1.jpg

PS. Jätä sähköpostiosoitteesi, jos haluat oppia nopeammin ja hyödyntää koko aivojesi potentiaalin.

Saat heti ymmärtävän lukemisen työkalun, jonka avulla opit nopeammin. Työkalu sisältään videon ja 4 käytännön ohjetta. Klikkaa TÄSTÄ.

Kyllä! Haluan tietää miten voisin oppia nopeammin ja työskennellä tehokkaammin.


Jaa kirjoitus sosiaalisessa mediassa