« takaisin

Loukomiehen koulu podcast - Osa 4 - Maarit Rossi

[fa icon="calendar'] 28.04.2016  |  Tuomo Loukomies  |  Podcast

Maarit Rossi Shownotes


Maarit Rossi valittiin www.globalteacherprize.org/ - palkinnon kymmenen loppukilpailijan joukkoon yli 8000 hakijan joukosta. Hän on pitkän linjan opetuksen uudistaja niin matematiikan opetuksessa kuin rehtorinakin. Maaritin tavoitteena on muuttaa matematiikan opetus koko maailmassa! Matematiikan opetuksessa hän uskoo tekemiseen, konkretitaan ja matematiikan oppimiseen myös arjen ja käytännön kautta. Tekeminen tuo motivaatiota.

Maarit on myös yrittäjä, jonka kehittämä Paths to math- oppimisalusta tulee olemaan seuraava Suomen vientihitti :) Keskustelimme Maaritin kanssa opettajuudesta ja lapsikeskeisestä empaattisesta ihmiskäsityksestä. Olennaista Maaritille on lapsen kohtaaminen.

Miksi moni lapsi pelkää ja inhoaa matematiikkaa? Tästä asiasta Maaritilla on melko vankka kokemuksen tuoma näkemys. Maaritilla on kokemusta koulutuksesta myös ulkomailta ja hän arvostaa suomalaisen opettajakoulutuksen korkealle. Opettajien korkea koulutustaso on myös eräs tärkeä syy Suomen koulutusmenestykselle.

Tutustu Maaritin Blogiin tästä.

Maaritin mielestä suomalaiset olisivat ehkä voineet hyödyntää PISA-menestystään paremmin ja myös kehittää koulua enemmän menestyksestä huolimatta. Mutta miten opettajuudessa voi kilpailla?

Get_it_on_iTunes_Badge_FI_0209_kopio.png

IMG_20160413_150026-656301-edited.jpg

Tuomo Loukomies

PS. Jätä sähköpostiosoitteesi, jos haluat oppia nopeammin ja hyödyntää koko aivojesi potentiaalin.

Saat heti ymmärtävän lukemisen työkalun, jonka avulla opit nopeammin. Työkalu sisältään videon ja 4 käytännön ohjetta. Klikkaa TÄSTÄ.

Kyllä! Haluan tietää miten voisin oppia nopeammin ja työskennellä tehokkaammin.


Jaa kirjoitus sosiaalisessa mediassa