Tuomo Loukomies
viiva

Opi nopeammin, työskentele tehokkaammin

Verkkovalmennus kiireisen nykyajan vaatimuksiin – enemmän flow’ta, vähemmän stressiä

Liian vähän aikaa, liikaa tehtävänä?

Tuntuuko siltä, että nykypäivänä pitäisi omaksua enemmän tietoa kuin ehdit? Tuntuuko siltä, ettei aika riitä kaikkeen mihin pitäisi? Vaikuttavatko sinuun kohdistuvat vaatimukset kohtuuttomilta?

Mitä jos voisit tehostaa omaa oppimistasi ja työntekoasi vain 10 prosenttia? Miltä työ tai opiskelu tuntuisi, jos kaikki sujuisi kymmenyksen helpommin?

Jos olet kuten useimmat, sinulla on korviesi välissä Ferrarin kone, jota ajat käsijarru päällä. Ei hätää, se ei ole sinun vikasi.

Vaikka suomalainen koulujärjestelmä on maailmanluokkaa, se ei kuitenkaan ole valmistanut meitä tämän päivän jatkuvasti kasvaviin haasteisiin.

KYLLÄ, HALUAN OPPIA NOPEAMMIN JA TYÖSKENNELLÄ TEHOKKAAMMIN! 

Olen Tuomo Loukomies, oppimisvalmentajasi

Olen viimeiset 17 vuotta toiminut erityisopettajana ja auttanut ihmisiä kehittämään omaa oppimistaan – ja nyt haluan auttaa sinua.

Olen koostanut yhteen pakettiin tehokkaimmat keinot kehittää omaa oppimistaan ja aivokapasiteettiaan – helposti hyödynnettävässä, käytännönläheisessä muodossa.

Tämän valmennuksen avulla opit nopeammin ja työskentelet tehokkaammin – oli kyse mistä tahansa aivoja vaativasta asiasta.

Opi nopeammin, työskentele tehokkaammin -verkkovalmennus

  • Selventää, miten aivosi oikeasti toimivat, jotta osaat hyödyntää niitä älykkäämmin
  • Tarjoaa konkreettisia työkaluja oman ajattelun ja työnteon kehittämiseksi
  • Neljän viikon verkkovalmennus sisältää videoita, työkirjan, kirjeitä ja harjoitteita
  • Sisältää pääsyn kurssin Facebook-ryhmään, jossa vastaan kysymyksiisi oppimisesta ja aivojen toiminnasta

 

Yksityisopettajan palkkaaminen maksaa helposti satoja, ehkä jopa tuhansia euroja.

Opi nopeammin, työskentele tehokkaammin -valmennuksen hinta on 79 euroa.  
KYLLÄ, HALUAN OPPIA NOPEAMMIN JA TYÖSKENNELLÄ TEHOKKAAMMIN!


Aivot on suunniteltu työskentelemään pulsseissa – osaatko hyödyntää koko kapasiteettiasi?

Tiesitkö, että 8 tunnin yhtäjaksoinen työrupeama on katastrofaalinen aivojen toiminnan kannalta? Evoluutio on suunnitellut ihmisen aivot työskentelemään pulsseissa, ei pitkään puurtamalla.

Opi nopeammin, työskentele tehokkaammin -valmennuksen avulla opit, mikä on optimaalinen kuormituksen ja palautumisen suhde – ja miten voit saada yhden työpäivän aikana itsestäsi irti enemmän kuin kolmessa pitkässä päivässä yhteensä.

Enemmän aikaa arkeen

Onko sinulla ollut koskaan päiviä, jolloin kaikki tuntuu sujuvan? Pääset flow-tilaan ja päivän työt valmistuvat etuajassa. Leimaat kellokorttisi kolme varttia ennen työajan päättymistä hyvällä omatunnolla ja suuntaat nauttimaan vapaa-ajasta.

Eikö olisi mahtavaa, jos tällaisia päiviä olisi useammin?

Opi nopeammin, työskentele tehokkaammin -valmennuksen metodit auttavat sinua keskittymään työhösi paremmin, jolloin saat enemmän aikaan lyhyemmässä ajassa. Tämä tarkoittaa lisää aikaa muuhun elämään.


KYLLÄ, HALUAN OPPIA NOPEAMMIN JA TYÖSKENNELLÄ TEHOKKAAMMIN!

Tien päälle ei pääse ilman ajokorttia – tietotyötä saa tehdä kuka vain

Eikö olekin jännää, että autolla ei saa ajaa ennen kuin on käynyt autokoulun, mutta tietotyötä pääsee tekemään lähes kuka tahansa?

Okei, olet käynyt läpi suomalaisen koulujärjestelmän, joka on edelleen maailmanluokkaa, mutta opitko koulurupeamasi aikana juurikaan siitä, miten aivosi toimivat ja miten niitä kannattaisi tietotyössä hyödyntää?

Kun ymmärrät, miten tarkkaavaisuus ja työmuisti liittyvät toisiinsa ja miten luot niille ihanneolosuhteet, osaamisesi voi nousta täysin uudelle tasolle. Tulevaisuudessa työtä tulee riittämään vain niille, jotka pystyvät kehittämään omaa osaamistaan jatkuvasti.

Se, mikä voidaan robotisoida, robotisoidaan – oppiminen on vastalääke osaamisen happanemiseen

Tekoäly tulee, tekoäly tulee… tätähän on hoettu jo vuosikaudet. Nyt käänne on kuitenkin käsillä. IBM:n Watson-tekoäly tekee jo sairaanhoidossa diagnosointityötä – tarkemmin ja varmemmin kuin terveyskeskuslääkärit! – ja nyt samainen Watson on opetellut laatimaan myös veroilmoituksia.

Varmin tapa välttää tekoälyn alle jääminen on kehittää itseään ja osaamistaan. Opi nopeammin, työskentele tehokkaammin -valmennus antaa sinulle valmiudet ottaa koko kapasiteettisi käyttöön.

Opi nopeammin, työskentele tehokkaammin -valmennus on sinulle, jos…

  • Teet tietotyötä tai muuta sellaista, missä vaaditaan aivojen käyttöä
  • Opiskelet tai valmistaudut johonkin isompaan oppimishaasteeseen
  • Haluaisit saada enemmän aikaan lyhyemmässä ajassa, jotta voisit tehdä muutakin kuin työskennellä tai opiskella
  • Haluat oppia oppimaan ja kehittää osaamistasi jatkuvasti
  • Haluat ymmärtää, miten aivosi toimivat, jotta voit auttaa niitä toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla

Tämä valmennus perustuu tieteelliseen tutkimukseen

Valtaosa ihmisistä ei ymmärrä, miten heidän aivonsa toimivat. Tämä johtuu osittain siitä, että aivot ovat hyvin monimutkainen instrumentti. Iso osa aivojen toimintaan ja hyödyntämiseen liittyvästä tiedosta julkaistaan kankeassa, vaikeasti ymmärrettävässä muodossa.

Opi nopeammin, työskentele tehokkaammin -valmennus perustuu tuoreimpaan tieteelliseen tutkimukseen, mutta sen sisältö on yksinkertaistettu helposti ymmärrettävään ja käytäntöön vietävään muotoon.

Nobelistien ja tutkijoiden oivallukset on puettu helposti ymmärrettävien tarinoiden muotoon, jotta sinun olisi helpompi hahmottaa, miten pääkoppasi oikeasti toimii – ja sen kautta auttaa aivojasi toimimaan tehokkaammin.

Ei siis puisevaa asiatekstiä – eikä puuta heinää – vaan viihdyttävää ja hyödyllistä valmennussisältöä.

Valmennuksen käyneiden kommentteja

"Metakognition mestari Tuomo Loukomies on onnistunut rakentamaan tiiviin mutta tajunnanräjäyttävän paketin omien ajattelu- ja oppimistaitojensa kehittämisestä kiinnostuneille. Kurssin aineiston ehtii käydä läpi yhdessä päivässä, mutta sisällön työstämisessä riittää tekemistä pidemmäksikin aikaa.
 
Kurssista saatava hyöty on tietysti suoraan verrannollinen siihen, miten paljon ymmärtää käyttää aikaa näiden tärkeiden asioiden parissa: toisin sanoen kuinka monta kertaa innostuu kertaamaan aineistoa ja kokeilemaan Tuomon opettamia metodeja käytännössä. Silti uskallan väittää, että kurssin nimi on täysin oikeutettu, vaikka kurssilainen kävisi aineiston läpi vain kerran.
 
Käytyäni tämän kurssin en keksi enää mitään syytä, miten tämän kurssin ohittaminen voisi olla perusteltavissa. Kurssi antaa takaisin monin verroin enemmän kuin ottaa, sekä ajassa että rahassa mitattuna. Suosittelen tätä kurssia ihan kaikille ja varsinkin niille, jotka aikovat opiskella myös muita verkkokursseja.
 
Verkossa opiskelu on hyvä aloittaa tällä kurssilla, sillä tästä kurssista on varmasti hyötyä myös kaikissa myöhemmissä opinnoissa.
 
Tämä kurssi pitäisi olla pakollinen aloitus kaikissa opiskeluohjelmissa, varsinkin verkossa tehtävissä."
-Juri Franska

"Käytännössä ilmainen kurssi ja tällainen paketti Tuomon vetämänä! Aivan loistava juttu, ja täsmälleen oikeaan aikaan julkaistu verkkokurssi: opiskeluuni pääsykokeita varten varmasti hyvä boosti. Hyvä Tuomo, jes!!"
-Rainer Pohjus

"Ihan älyttömän kova juttu. Mä olen itsekin tehnyt kurssia ja siinä on todella paljon hyvää asiaa. Jotkut asiat ovat tuttuja mutta unohtuneita. Tämä kurssi olisi syytä kerrata parikin kertaa vuoden aikana ja treenata, ajatella, oivaltaa ja ottaa käyttöön.
 
Sulla on kiva tapa puhua ja kertoa asioista. Siinä on uskottavuutta. Mulle seuraaminen ja tekeminen on helpompaa kun mulla on kokemusta jonkin verran näistä ja olen tämän ikäinen. Nuorelle voi olla haasteellisempaa yksin tsempata ja löytää aikaa mutta onneksi kurssi on nähtävissä pitkään. 
 
Nämä asiat on todella niitä, mitä kaikki tarvitsisivat. Elämänhallintaa, asioiden oivaltamista ym. Toivottavasti jatkoa seuraa. Tarvetta on varmasti. Näissä jutuissa ja sun esityksessä on sitä uskoa, tsemppiä ja kannustetta, joka jo itsellään saa muutosta aikaan. Monen nuoren sisäinen puhe on saastutettu aikuisten negatiivisella puheella ja uskottelulla.
Kiitos tosi paljon. Mä yritän omassa työssäni ja elämässä toteuttaa näitä juttuja joka päivä. "
-Kari Grönroos

 


KYLLÄ, HALUAN OPPIA NOPEAMMIN JA TYÖSKENNELLÄ TEHOKKAAMMIN!