« takaisin

Loukomiehen koulu podcast - Osa 20 - Rony Rex

[fa icon="calendar'] 20.07.2017  |  Tuomo Loukomies  |  Podcast

Rony Rex Shownotes

Rony Rex on varmasti monelle vielä tuntematon tuttavuus, mutta ei kauaa. Rony on omaleimaisimpia ja intohimoisimpia uusia DJ ja tuottajahahmoja Suomessa. Tällä hetkellä Ronyllä on vientiä ympäri kesäsuomen festareita sekä bileitä ja lupaan, että kuulemme hänestä vielä.

Loukomiehen kouluun Rony on täydellinen vieras siitä syystä, että ne strategiat, joilla Rony työskentelee, ovat muokattavissa moneen oppimista vaativaan tehtävään.


Oppiminen on voittava tapa. Jos haluat rakentaa oppimisesta itsellesi voittavan tavan lue lisää.

4B5BA352-9AB4-45C5-8D4A-404E28E482C0-839853-edited.jpg

Rony uskoo tapoihin ja rutiineihin. Rony on myös vieraistani ensimmäinen, jolla on sama aamurutiini kuin minulla itselläni, nimittäin kylmä suihku. Tämä oli mahtavaa kuultavaa! Rony käyttää tehtävälistoja ja Evernotea oman työnsä johtamiseen ja hallintaan. Huomioni herätti myös hänen tapansa hahmottaa työn ohjaamista että työn sisältöä (biisit) systeemisinä kokonaisuuksina, useamman tasoisena monimutkaisena järjestelmänä koodauksineen (värikoodit yms.) Nämä strategiat ovat suoraan siirrettävissä oppimiseen niin työelämässä kuin opiskelussakin.

Se, mikä tekee Ronysta melko ainutlaatuisen on, että hän on melkoinen self-made man. Rony ei tule musiikkiperheestä eikä ole soittanut mitään instrumenttiä. Hänellä on kuitenkin muodostunnut intohimoinen suhde musiikkiin ja DJ:n ammatin hän on opetellut kantapään kautta yritys ja erehdys- metodia käyttäen. Internet ja istumalihakset ovat olleet Ronyn tärkeimmät opettajat sekä mentorit.

DJ:n ja tuottajan roolit menevät tällä hetkellä autuaan sekaisin. Rony kiertää keikkoja ja festareita DJ:n roolissa, mutta toisaalta työstää studiossa omaa musiikkiaan.

Musiikki on rakkautta keholle ja sielulle!

Tuomo Loukomies

Kyllä! Haluan tietää miten voisin oppia nopeammin ja työskennellä tehokkaammin.

Get_it_on_iTunes_Badge_FI_0209_kopio.png

Lisätietoa Ronysta

Kuuntele Ronyn musiikkia ja seuraa SoMessa. Tässä etusivu: https://ronyrex.com/

Soundcloud: https://soundcloud.com/search?q=rony%20rex


Oppiminen on voittava tapa. Jos haluat rakentaa oppimisesta itsellesi voittavan tavan lue lisää.
 

Jaa kirjoitus sosiaalisessa mediassa