« takaisin

Loukomiehen koulu podcast - Osa 7 Lauri Järvilehto

[fa icon="calendar'] 09.06.2016  |  Tuomo Loukomies  |  Podcast

Lauri Järvilehto shownotes

Pidä hatusta kiinni, sillä nyt mennään kovaa!

Lauri Järvilehto puhuu paljon ja nopeasti. Hänen lanttunsa tuntuu leikkaavan kuitenkin vielä puhettakin joutuisammin. Podcastin tekeminen Laurin kanssa oli toisaalta vaivatonta, koska ei itse tarvinnut sanoa juuri mitään. Toisaalta se oli hengästyttävän työlästä, koska piti yrittää pysyä perässä supernopeassa tempossa.

Tällä hetkellä Lauri luotsaa Lightneer-peliyhtiötä, jolla on kunnianhimoinen tavoite luoda maailman ensimmäinen mainstream- oppimispeli. Tavoite on massiivisen kunnianhimoinen, mutta Laurin mukaan kaikki kivet käännetään tavoitteen saavuttamiseksi.

Laurilta voit sinäkin oppia positiivisen ajattelun ja oppimisen suhteesta, motivaatiosta, ihmismielen ja intuition toiminnasta sekä ennen kaikkea tulevaisuuden oppimisesta ja pelaamisen sekä digitaalisuuden merkityksestä siinä. Jos missaat tämän, missaat paljon!

Laurin touhuista voit lukea mm. Näistä linkeistä:

http://www.kasvublogi.fi/tag/lauri-jarvilehto/

https://filosofianakatemia.fi/ihmiset/lauri

https://ajattelunammattilainen.fi/lauri-jarvilehto/

https://songsworth.com/

Get_it_on_iTunes_Badge_FI_0209_kopio.png

Loukomies_jarvilehto-027645-edited.jpg

Tuomo Loukomies

PS. Jätä sähköpostiosoitteesi, jos haluat oppia nopeammin ja hyödyntää koko aivojesi potentiaalin.

Saat heti ymmärtävän lukemisen työkalun, jonka avulla opit nopeammin. Työkalu sisältään videon ja 4 käytännön ohjetta. Klikkaa TÄSTÄ.

Lauri Järvilehto on todellinen renessanssi-ihminen. Hän on filosofi, kirjailija, tiedemies, muusikko, yrittäjä, visionääri, oppimisen asiantuntija ja nyt myös pelikehittäjä, jolla on suuria suunnitelmia oppimisen ja pelien yhdistämisestä. Moni tuntee Laurin Filosofian Akatemian perustajana ja vetäjänä tai kirjoista kuten “Tee itsestäsi mestariajattelija”, “Upeaa työtä” tai “Hauskan oppimisen vallankumous”. Nyt hänellä on kuitenkin jotain aivan muuta työn alla. Kuuntele Laurin nykyisistä kuvioista ja ajattelusta.

Kyllä! Haluan tietää miten voisin oppia nopeammin ja työskennellä tehokkaammin.


Jaa kirjoitus sosiaalisessa mediassa