« takaisin

Loukomiehen koulu podcast - Osa 21- Joni Jaakkola

[fa icon="calendar'] 30.08.2017  |  Tuomo Loukomies  |  Podcast

Joni Jaakkola shownotes

Joni Jaakkola on voimaharjoitteluvalmentaja, mutta ennen kaikkea hän on yrittäjä. Joni omistaa yhdessä vaimonsa Kaisan kanssa Optimal Performance- kuntokeskuksen ja valmennusbusineksen. Joni on erittäin aktiivinen keskustelija ja heimon luoja somessa sekä suosittu puhuja yritystilaisuuksissa. Juuri nyt Joni on ajankohtainen, koska häneltä on ilmestynyt kirja “Väkevä elämä”. 


Oppiminen on voittava tapa. Jos haluat rakentaa oppimisesta itsellesi voittavan tavan lue lisää.

Tiedosto_000-051498-edited.jpeg

 Mitä on väkevä elämä? Sen kuulet, kun kuuntelet podcastin. Lisäksi puhumme Jonin kanssa tavoista, oppimisesta, 80/20- periaatteesta, tieteellisestä maailmankuvasta ja treenimaailman totuudentorvista. Joni ei ole ääri-ihminen, vaan harkitsee sanansa sekä puhuessaan että kirjoittaessaan. Joni kuvaa hyvin lause, että “Jos sanon jotain ravinnosta, on se melko hyvin todennettua asiaa ja sen pitäisi kestää myös tieteen happotesti”.

Get_it_on_iTunes_Badge_FI_0209_kopio.png

Meillä on Jonin kanssa takana sekä Jari Sarasvuon Stronghold-ryhmä että Esa Saarisen Pafos- seminaari. Meillä on monia samoja käsitteitä keskustelussamme. Emme kuitenkaan mene millekäään sisäpiiritasolle, koska mitään sisäpiiriä ei ole. Vähän toki neimdroppailua on luvassa.

Saariselta Joni on napannut lauseen “Parempi ajattelu synnyttää parempaa elämää”. Tämä on Jonin kirjankin punainen lanka. Moni hyvä asia elämässämme alkaa paremasta ajattelusta ja pikkiriikkisen paremmin tekemisestä.

Antoisia kuunteluhetkiä! Jakonappi pohjaan, kiitos.

Tuomo Loukomies

Lisätietoa Jonista

Jonin firma Optimal performance Oy

Väkevä elämä 

Optimal performance Facebookissa

KYLLÄ, HALUAN OPPIA NOPEAMMIN JA TYÖSKENNELLÄ TEHOKKAAMMIN!


Oppiminen on voittava tapa. Jos haluat rakentaa oppimisesta itsellesi voittavan tavan lue lisää.
 

Jaa kirjoitus sosiaalisessa mediassa