« takaisin

Loukomiehen koulu podcast - Osa 18 - Vesa Perälä

[fa icon="calendar'] 25.05.2017  |  Tuomo Loukomies  |  Podcast

Vesa Perälä Shownotes

Vesa Perälä on startup-yrittäjä, joka on ollut monessa mukana. Tällä hetkellä päähommana on kansainvälistäkin huomiota saanut uuden sukupolven oppimisalusta Claned, joka yhdistää tekoälyn oppimiseen. Clanedissa teknologia yhdistyy vahvaan pedagogiseen osaamiseen. Itse uskon tämän naimakaupan olevan tulevaisuuden oppimisen isoin trendi. Asiakkaina ja yhteistyökumppaneina heillä on jo nyt Helsingin yliopistoa, Aaltoa, Microsoftia, YK:ta muita isoja nimiä. Kansainvälinen pää on auennut erityisesti Intiassa.

IMG_1024-900390-edited.jpg

Vesa on kielimiehiä ja puhuu lukuisia kieliä. Koulutukseltaan hän on diplomi-insinööri, jolla on Nokia- tausta. Viimeiset kymmenen vuotta Vesa on toiminut yrittäjänä. Startup-yrittäjyyden Vesa aloitti sijoittajana ja maksoi oppirahat tästä strategiasta. Tämä kuitenkin opetti paljon. Toisessa vaiheessa yrittäjäuraa Vesa toimi toimitusjohtajana ja lopulta päätyi perustamaan lukuisia yrityksiä. Osa menestyneitä, osa ei. Vesa on nähnyt monia yrityspolkuja konkurssista exitiin.


Oppiminen on voittava tapa. Jos haluat rakentaa oppimisesta itsellesi voittavan tavan lue lisää.

Oppimiseen ja teknologiaan Vesa suhtautuu niin, että marssijärjestyksessä pedagogia on ensimmäisenä ja teknologia palvelee oppimisen tavoitteita työkaluna. Toki usein erittäin tehokkaana työkaluna, jos ajattelemma vaikka kehitysmaiden lapsia, tyttöjen koulunkäyntiä maailmanlaajuisesti tai muita haasteita. Claned saattaa tulevaisuudessa olla ratkaisu moneen globaaliin ongelmaan.

Toivotetaan kaikki yhdessä menestystä Clanedille maailmanvalloitukseen. Suomen mahtava maabrändi oppimisen alalla ei ole tällä hetkellä täydessä käytössä. Toivotaan, että Clanedin myötä Suomen asema oppimisen ja opettamisen globaalina suurvaltana sementoituu ja se auttaa viime kädessä meitä kaikkia!

Kiitos tästä!

Tuomo Loukomies

Kyllä! Haluan tietää miten voisin oppia nopeammin ja työskennellä tehokkaammin.

Get_it_on_iTunes_Badge_FI_0209_kopio.png


Oppiminen on voittava tapa. Jos haluat rakentaa oppimisesta itsellesi voittavan tavan lue lisää.


Jaa kirjoitus sosiaalisessa mediassa