« takaisin

Loukomiehen koulu podcast - Osa 16 - Matti Johannes Koivu

[fa icon="calendar'] 30.03.2017  |  Tuomo Loukomies  |  Podcast

Matti Johannes Koivu Shownotes

Matin kanssa keskustelimme luovuudesta ja siitä, mitä on “arjen luovuus”. Kuten Alf Rehnilläkin, Matilla on luovuuten hyvin käsityöläinen näkökulma. Kaikki ovat luovia, ideat pitää vain muistaa kirjoittaa ylös.

Matin polku musiikin oppijana on sikäli perinteinen, että kodilla on suuri merkitys. Isän musiikkiharrastus on tehnyt nuoreen Mattiin lähtemättömän vaikutuksen. Kotoa reitti johti musiikkiopiston kautta bändeihin ja pianonsoiton lisäksi opiskelemaan kitaran soittoa. Kitaran soitosta on pakko todeta, että Matti on omaksunut tunnistettavan ja upeasoundisen näppäilytyylin. Soundi on sormissa.

IMG_0903-729965-edited.jpgKyllä! Haluan tietää miten voisin oppia nopeammin ja työskennellä tehokkaammin.Matin tapa työskennellä on se, että hän kerää jatkuvasti ideoita matkapuhelimeensa. Nämä ideat voivat olla tekstin aiheita, melodianpätkiä tai jotain aivan muuta.

Matti on myös historioitsija ja työskennellyt mm. Kansallisarkistossa. Tällä hetkellä Matilla on meneillään historiaan liittyviä kirjoitusprojekteja, jotka vievät aikaa musiikin ohella. Kaiken luovan työn eli “kirjoittamisen” Matti kokee samanarvoisena ja monella tapaa etuoikeutenaan.

Get_it_on_iTunes_Badge_FI_0209_kopio.png

Levyt, jotka Matti mainitsi ovat Kendrick Lamar: To pimp a butterfly ja D´angelo: Charade. Tsekatkaa nää. Matin uusi levy on nimeltään Lähtölauluja. Löytyy Spotifysta ja muualtakin.

Matista lisää: http://www.dexviihde.fi/artisti/matti-johannes-koivu/

https://fi.wikipedia.org/wiki/Matti_Johannes_Koivu

Käy ehdottomasti tsekkaamassa Matti keikoilla, vaikkapa Tavastia-klubilla 6.4.2017.

Pistä tilaukseen Kolmen Kohdan Keskiviikko-viikkokirje nettisivuilta ja jaa podcastia sosiaalisen median härpäkkeillä jos tykkäsit. 

Oppimisterveisin! 

Tuomo Loukomies


Jaa kirjoitus sosiaalisessa mediassa